nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 oktober zendt radioprogramma Nachtvluchten een aflevering van ‘Negen heit de klok’ uit. Liedjes en sketches rond het thema Het Wilde Westen, samengesteld door Dico van der Meer en Alexander Pola. De muzikale medewerking is van het KRO-amusementsorkest onder leiding van Klaas van Beeck. Harry Bronk, Wam Heskes, Alexander Pola, Jan de Cler en Nel Snel zorgen voor een onnavolgbare uitvoering in dit amusementsprogramma van de KRO eerder uitgezonden op 30 oktober 1948. Radio 1, 2.00-3.00 uur.

Mike & Thomas zijn op 4 november te gast bij Giel op 3FM, tussen 6.00-9.00 uur.

Op 16 november gaat het ‘Boheems’, het nieuwe programma van Sara Kroos in premiere. Naar aanleiding daarvan speelt zij op 14 november met haar voltallige band vijf liedjes uit haar voorstelling bij Spijkers met Koppen. Radio 2, 12.00-14.00 uur.

Op 22 november is Sara Kroos te horen in het radioprogramma Het Circus Jeroen Bosch. Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon