www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront

Peter Voskuil – De geschiedenis van de oudejaarsconference
ISBN 978-94-90478-01-8

In het boek wordt aan de hand van interviews met alle nog levende oudejaarsconferenciers en andere mogelijke betrokkenen verhaald hoe de oudejaarsconference in de jaren vijftig op de radio ontstond en in de jaren zeventig de televisie veroverde, hoe na de dood van grondlegger Wim Kan cabaretiers als Freek de Jonge en Youp van ’t Hek nieuwe triomfen vierden en hoe het koninkrijk van Kan nu uiteen dreigt te vallen in allemaal nieuwe kleine rijkjes.

Meer:
Nieuwe boeken, CD’s en DVD’s

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.