www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Monica da Silva Trio in het theater

Het Monica da Silva Trio van Tim Kamps en Arjen Lubach gaat volgend seizoen het theater in.

De voorstelling vertelt over twee achtergrondgitaristen die toch een liedjesprogramma opvoeren nadat hun leadzangeres is verdwenen. In de theaters is een langere versie te zien dan het stuk dat het duo met succes op de Parade opvoerde.

Kamps staat dit seizoen met tweelingbroer Wart in het theater met ‘Kamps en Kamps 1’. Lubach wert momenteel aan zijn derde boek, speelt bij Op Sterk Water en is in januari 2010 te zien in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.