www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Parkstad Cabaret Festival zoekt talent

Iedereen die zijn of haar verborgen talenten op het gebied van cabaret niet langer verborgen wil houden, is uitgenodigd door het Theater Lexor in Heerlen. Daar vinden op 21 en 28 februari en 7 maart de voorronden plaats van het achtste Parkstad Cabaret Festival.

Denk je dat je met je act van minimaal 10 minuten (maximaal 20 minuten) de jury kan overtuigen? Schrijf je dan nu in en maak kans om op 13 maart één van de drie finalisten te zijn. De enige voorwaarden voor deelname zijn een degelijke act en flinke portie moed.

Een inschrijfformulier is op te vragen door een mail te sturen naar: info@theaterlexor.nl. De voorronden starten om 14.00 uur (zaal open 12.00). De finale is op 13 maart en begint om 20.30. Het Theater Lexor is gevestigd aan de Willemstraat 40-42 te Heerlen. Wil je meer info mail dan naar info@theaterlexor.nl of bel met 06-41188246

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.