nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Poldermans Kerst Extravaganza

Cabaretiere en chansonniere Katinka Polderman nodigt u allen uit voor Het Groote Fucking Awesome Bossche Kerstgala 2009. De lokatie is De Rode Pimpernel in Den Bosch. Dit jaar met liedjes van Katinka Polderman, Bo Brocken en Huibert Wilschut m.m.v. de Nachtzusters en Coen de kok als Reindeer.

Als voorproefje kan je hier ‘Wat ik wil voor kerstmis is jou’ downloaden, een bewerking van ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Downloaden en doorsturen!
Katinka Polderman – Wat ik wil voor kerstmis is jou

Op veler verzoek nu 0 euro entree. Op vertoon van uw 65+-pas slechts 2 euro entree. Ossen, ezels en wijzen, gratis kalfsragout. Als de vernedering van een eenzame kerst nog niet genoeg was, doen zij er een schepje bovenop. Met liedjes, feestelijk top-entertainment en een entourage waar de honden geen brood van lusten. Kortom, kom naar de Rode Pimpernel voor uw ultieme kerstbeneveling. Kerstavond 24 december, aanvang 21.00 uur.
www.derodepimpernel.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.