www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Van Veen, Bannink

In ‘Herman zingt’ is op oudejaarsavond bij de AVRO een compilatie te zien van liedjes en teksten uit de voorstelling die Herman van Veen afgelopen voorjaar speelde in het Koninklijk Theater Carré. Nederland 2, 21.15 uur.

Na de jaarwisseling herhaalt de AVRO de registratie van ‘In de ban van Bannink’ tijdens de Uitmarkt van 2008. Het Holland Symfonia Orkest brengt tezamen met Loes Luca, Nynke Laverman en Frans van Deursen een ode aan één van de grootste Nederlandse componisten van de vorige eeuw, Harry Bannink. Nederland 2, 0.05 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.