www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Meer onduidelijkheid Noorderlach

De programmering van Noorderlach wordt steeds onduidelijker. Bleken de eerder aangekondigde optredens van Koller en Katinka Polderman niet meer op de site voor te komen, ook het daadwerkelijk voorkomen op de site blijkt geen garantie dat het optreden plaatsvindt.

Gisteren meldde De Tamboer, waar Noorderlach plaatsvindt, nog via Twitter dat Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven met hun voorstelling Jurk op 26 én 27 februari spelen. Maar nu lijken de voorstellingen op vrijdag geannuleerd. Op het moment van het Twitter-bericht komt Jurk al niet meer voor in het tijdschema. Op zaterdag 27 februari staat Ernst van der Pasch in het tijdschema vermeldt en ook op de site, maar er is ook ook onduidelijkheid of zijn voorstelling doorgaat.

Bezoekers aan Noorderlach kunnen het beste de website van De Tamboer in de gaten houden.
Twitter: De Tamboer
De Tamboer: Noorderlach
De Tamboer

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.