nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival bekend

De deelnemers van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend. Ruud Aarden, Jordy Bakker, Edo Berger, Juliën Lubeek, Wouter Monden, Matanja Pinto & Joris Hogewind, Jennifer van der Schaaf en Sytse Wilman gaan door naar de halve finales.

De Griffioen, het cultuurcentrum van de VU te Amstelveen, en Theater Zuidplein te Rotterdam richt zich met dit festival op het ontdekken van nieuw cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar en ervaring op laten doen voor de grotere cabaret festivals.

Na de halve finales op 23 en 24 februari in Theater Zuidplein krijgen de finalisten een masterclass aangeboden. Dit dient als voorbereiding op de finale op 11 maart.
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.