nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Jeff Garlin – Young & handsome

Mogelijk ken je Jeff Garlin uit de deels geimproviseerde comedyserie Curb your enthousiasm. De laatste jaren was hij vooral actief als acteur. In 2008 nam hij voor het eerst in lange tijd een eigen comedy special op, ‘Young & Handsome’.

Het resultaat is amusante verhalen over onder meer klussen in het huis, zijn vrouw en hoe donuts zijn leven hebben gered. Zijn improvisatie-ervaring geeft Garlin het vertrouwen om zijn verhalen te onderbreken met spontane opmerkingen. Regelmatig hoor je hem zeggen dat ze dat er wel uithalen met de montage.

Als extra’s staan er een interview en twee korte deleted scenes op de DVD. De DVD is in Nederland uitgebracht door PIAS Comedy.

Meer:
Nieuwe boeken, CD’s en DVD’s

Categorie: DVD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.