nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Best 24 zendt vanaf 21 februari de 10-delige tv-serie ‘Willem van Oranje’ uit met onder meer Ramses Shaffy. De historische tv-serie is een co-productie van BRT, AVRO en Veronica, die werd uitgezonden in 1984. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jeroen Krabbé, Willem Nijholt en Linda van Dijk. Vanaf 21 februari elke dag om 22.30 uur.

Herman van Veen is tv-monument op Best 24 in maart. Op 1 maart is eerst een special te zien waarin een interview van Han Peekel met Van Veen te zien is. Daarnaast zenden ze elke dag van 18.00 tot 19.30 uur programma’s van en met Herman van Veen uit. Met o.a. zijn shows in Carré, Kunst en vliegwerk, Kussen en Alles is de wind.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.