nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herman van Veen viert verjaardag met gasten

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam staat zondag 14 maart stil bij de 65e verjaardag van zanger en cabaretier Herman van Veen. Tijdens een bijzondere, vijf uur durende, voorstelling zullen vrienden en collega’s vertellen en spelen over zijn jonge jaren tot nu toe.

Ook viert Van Veen zijn verjaardag op 15 maart in Antwerpen en op 16 maart in Keulen. In Antwerpen zal hij fragmenten voorlezen uit zijn nog te verschijnen autobiografie Voor ik het vergeet, praten met vrienden en collega’s over wat hen bindt, en – als het muzikanten zijn – met hen spelen.

De kaartverkoop voor de voorstelling in Carré is vandaag begonnen.
www.theatercarre.nl
via ANP

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.