nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van ‘ruzie en haat’. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Roeka’s keldergat’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– De winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival blikt terug op de finale
– Cabaretière Dorine Wiersma maakt de keuzes in ‘Bauer of Brel’
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

In Volgspot is Lucretia van der Vloot te gast naar aanleiding van de premiere van haar nieuwe programma ‘Soulcabaret’. Ook dook ze haar platenkast is om haar favoriete muziek mee te nemen naar de studio.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.