nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ashton Brothers annuleren alle voorstellingen

Ashton Brothers annuleren alle voorstellingen van Charlatans, a medicine show. Bij Friso van Vemde (37), een van de vier leden van de Ashton Brothers, is vorige week lymfeklierkanker (ook bekend als de ziekte van Hodgkin) geconstateerd. Met zijn artsen is besloten de behandeling direct te starten waardoor hij zeker tot het eind van het seizoen niet zal kunnen spelen.

Door de ziekte van Friso van Vemde zijn de Ashton Brothers genoodzaakt de Nederlandse voorstellingen in dit theaterseizoen van Charlatans, a medicine show te annuleren. Alle inspanningen zijn erop gericht om de productie weer zo snel mogelijk te kunnen hervatten.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.