nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Katt Williams – American Hustle
Katt Williams – The Pimp Chronicles pt 1
Katt Williams – It’s Pimpin’ Pimpin’

Katt Williams noemt zich de nummer 1 Gangsta-comedian. Met zijn rol in de comedy ‘The Friday after Next’ brak Williams door naar het grote publiek. In 2006 speelde hij zijn eerste HBO special, Pimp Chronicles prt 1, waar 8 miljoen Amerikanen naar keken. Daar verkocht hij inmiddels zo’n 2 miljoen DVD’s en op Youtube werden zijn video’s bij elkaar zo’n 30 miljoen keer bekeken.

PIAS Comedy heeft 3 DVD’s van de Amerikaanse stand-up comedian Katt Williams uitgebracht. Pimp Chronicles part 1 en It’s Pimpin’pimpin’ zijn comedyspecials en ‘American Hustle’ is 40% comedyfilm en 60% stand-up, met gastrollen voor o.a. Ludacris, Snoop Dogg, Jeremy Piven.

Een comedyspecial van Katt Williams bevat commentaren op relaties en actualiteit, maar ook politiek en religie, onder een dikke deken van scheldwoorden en vulgariteit. Hij gebruikt scheldwoorden zoals smurfen het woord smurf. Daar moet je van houden waarschijnlijk.

Meer:
Nieuwe boeken, CD’s en DVD’s

Categorie: DVD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.