nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Karin Bloemen – Overgang

Na jaren waarin ze groots opgezette personalityshows maakte, ondersteund door een grote band en dansers, staat Karin Bloemen met ‘Overgang’ weer alleen op het podium. Op zoek naar antwoorden op ‘Grote Levensvragen’.

‘Ze zal dan ook alles uit de kast halen om haar zoektocht met iedereen te delen – en om iedereen de eenzaamheid die daarbij hoort, weer even te laten vergeten.’

Overgang is een vertrouwde combinatie van conferences met liedjes op tekst van o.a. Jan Boerstoel en Jurrian van Dongen. Onder meer Sara Kroos en Richard Groenendijk leverden tekstbijdragen. In de extra’s staat Bloemen uitgebreid stil bij de mensen achter de schermen.

Meer:
Nieuwe boeken, CD’s en DVD’s

Categorie: DVD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.