nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Guido Weijers – Oudejaarsconference 2009

Guido Weijers is niet bang om te experimenteren. Naast de oudejaarsconference kan je kijken naar acts met motoren, rollerskates en streetdance. Met name de motoren-act is spectaculair, maar het leidt toch allemaal een beetje af van de oudejaarsconference. Nog los van die bizarre filmpjes aan het begin en einde van de opname.

Weijers gaat prat op een grote grapdichtheid en niet alle grappen zijn even sterk. Maar dat lijkt het aanwezige publiek niet te deren. Natuurlijk zijn er grappen over Marco Borsato, Laura Dekker, Dirk Scheringa en de aanslag op Koninginnedag. Ook Turkisch Airlines, de Toppers en vrouwenvoetbal komen aan bod. Weijers was zelf betrokken bij een relletje toen de EO onder druk van hun leden de tv-serie ‘Loopt een man over het water’ stopzette. Weijers houdt zich in en wijst fijntjes op de hypocrisie van de achterban.

Bij de extra’s onder meer een making of, een clip bij ‘Jesus he knows me’ (wat een veel betere opening zou zijn geweest van zijn oudejaars) en extra acts die de uitzending niet haalden.

Meer:
Nieuwe boeken, CD’s en DVD’s

Categorie: DVD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.