nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival bekend

De finalisten van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival zijn bekend. Ruud Aarden, Edo Berger, Wouter Monden en Jennifer van der Schaaf gaan door naar de finale op 11 maart in Theater Griffioen in Amstelveen.

Het publiek koos tijdens de halve finale van dinsdag Van der Schaaf als publieksfavoriet en woensdag Aarden. De jury vulde de finalisten aan met Berger en Monden.

De Griffioen, het cultuurcentrum van de VU te Amstelveen, en Theater Zuidplein te Rotterdam richt zich met dit festival op het ontdekken van nieuw cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar en ervaring op laten doen voor de grotere cabaret festivals.
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.