Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van de 70e verjaardag van Gerard Cox. Met natuurlijk zijn bekendste hits als ‘1948’ (Toen was geluk heel gewoon) en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’, maar ook minder bekende opnames, zoals één van de eerste liedjes die Cox maakte op muziek van Rogier van Otterloo: Mijn vriendin ging er vandoor. Bijzonder aan de opname is bovendien dat hij dit lied zingt voor Van Otterloo zelf. Uiteraard wordt ook zijn samenwerking met Frans Halsema niet vergeten (met bijvoorbeeld het duet ‘Ketelbinkie’), en is er aandacht voor de nummers die Cox ooit zong van Jaap van de Merwe. Verder een selectie van opnames van anderen die Coxrepertoire zingen, zoals Jenny Arean. Fred Florusse (die veel heeft gewerkt met Cox) maakt speciaal voor de gelegenheid een column en Katinka Polderman zal een zelfgemaakt lied over/voor Gerard Cox zingen.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch:
-Herman van Veen blikt vooruit op de viering van zijn 65e verjaardag in theater Carré
-Cabaretier Ernst van der Pasch maakt de keuzes in ‘Bauer of Brel’
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.