www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

De voorstelling ‘Van A naar Z’ van Freek de Jonge gaat op 16 maart aanstaande in premiere in Theater Carre te Amsterdam. De kaartverkoop is inmiddels volop onderweg.
www.theatercarre.nl

Ter promotie van de voorstelling was hij bij De Wereld Dendert Door.
9 mrt 2010

En vanmorgen was hij bij GIEL op 3FM, in het derde uur.
10 mrt 2010

Maandag is het eerder door ons aangekondigde interview met Hans Teeuwen in het BBC4-radioprogramma ‘Rory Bremner’s International Satirists uitgezonden. De opname is tot en met maandag terug te luisteren.
‘Rory and Hans explore the world of performance and topical and absurdist comedy, exchanging views and impressions while discussing the risks facing Dutch comics today. The programme features media academic Liesbet van Zoonen of Loughborough University and Rotterdam University.’
interview Hans Teeuwen
informatie over het programma
NB: in tegenstelling tot wat in de uitzending wordt beweerd was het niet Mies Bouwman die het omstreden item Beeldreligie presenteerde in het tv-programma Zoishettoevalligooknogeseenkeer. Dat was Peter Lohr. Wel werd Mies Bouwman naar aanleiding van de uitzending bedreigd. Aangewakkerd door de Telegraaf, ook fout na de oorlog.

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.