www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jeff Dunham Show

Vanaf 17 april is ‘The Jeff Dunham Show’ te zien bij de Nederlandse Comedy Central. De Amerikaanse buikspreker-comedian verkocht een grote hoeveelheid DVD’s en zijn voorstellingen in de HMH waren binnen korte tijd uitverkocht. Na zijn succes kreeg hij zijn eigen tv-show.

‘The Jeff Dunham Show’ is een half uur durende comedy-reality show met in de hoofdrol Dunham en zijn uitbundige groep vrienden. Zo zien we Walter, die bekent staat als een chagrijnige zeurende oude man; Achmed the Dead Terrorist, een dode Al Qaida terrorist met serieuze frustraties; Bubba J, een Hillbilly met een voorliefde voor tieten en bier; José Jalapeno on a Stick, de pratende peper; de narcistische paarse Peanut en Melvin, een superheld zonder krachten.

Vanaf zaterdag 17 april om 22.30 uur te zien bij Comedy Central.

Categorie: Op tv |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.