www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Emilio Guzman

Vanavond start een nieuw seizoen van ‘VARA presenteert Comedytrain’, voorheen bekend als Comedytrain presenteert. Elke week staat één lid van de Comedytrain centraal. Vanavond is dat Emilio Guzman. Nederland 3, 21.25 uur.

Emilio Guzman sluit zich in 2003 aan bij de Comedytrain, misschien wel de beste leerschool voor stand-up comedy. In februari 2010 doet hij mee met het Leids Cabaret Festival en wint de publieksprijs. Later deze maand speelt hij zijn eerste avondvullende voorstelling in Theater Bellevue in Amsterdam.

De komende weken zijn de volgende comedians te zien:
-18 mrt Howard Komproe
-25 mrt Stefan Pop
-1 apr Thijs van Domburg

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.