www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van der Wal en het Rosa Ensemble

In mei 2010 gaat op het Festival a/d Werf in Utrecht de nieuwe voorstelling De Kellner en de Levenden (sic) van het Rosa Ensemble en Jan Jaap van der Wal in premiere. De Kellner en de Levenden is een multimedia muziektheatervoorstelling geregisseerd door Saskia Boddeke, vrij naar het bekende boek van Simon Vestdijk.

‘Zes reizigers zijn samengebracht in een wachtkamer. Hun leven wordt onder de loep genomen; de tijd verstrijkt. De Kellner en de Levenden combineert het avontuurlijke muziektheater van het Rosa Ensemble met het cabarettalent van Jan Jaap van der Wal. De voorstelling is een reis, een zoektocht door het geweten, waarin muziek, spel, tekst en video gezamenlijk het verhaal vertellen. Een verhaal over gewetensvragen en het nemen van verantwoordelijkheid,’ aldus het persbericht.

Na de premiere zal de voorstelling in augustus 2010 te zien zijn op het Lowlands Festival en in september/oktober 2010 in een tournee door het hele land.
www.rosaensemble.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.