www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dit Was Het Nieuws naar RTL4?

RTL Boulevard bericht dat Jan Jaap van der Wal en Raoul Heertje een verkennend gesprek hebben gehad met RTL4 over de voortzetting van Dit Was Het Nieuws bij de zender. Eerder meldde Boulevard al in december dat de eerste orienterende gesprekken zouden hebben plaatsgevonden.

Of het programma daar binnenkort te zien zal zijn is nog de vraag. RTL is geinteresseerd en onderzoekt de mogelijkheden. Eerder beklaagden Heertje en Van der Wal zich over de manier waarop de TROS de overstap naar een andere omroep (BNN) zou hebben belemmerd. Ondanks dat de TROS de serie sinds eind december niet meer uitzendt, hebben ze wel voor dit jaar de rechten gekocht.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.