Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van jeugd. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Roeka’s keldergat’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch:
-Tekstschrijver Rob Chrispijn vertelt over het boek met zijn mooiste teksten en over de hommage aan hem door het Amsterdams Kleinkunst Festival
-Cabaretier Johan Goossens geeft uitleg over zijn nieuwe voorstelling ‘Maandag’
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot zijn Marjolein Meijers en Bob Fosko oftewel De Berini’s te gast. Vier jaar geleden nam het kibbelende Rotterdamse liefdespaar Annie en Harrie de Bruin afscheid van hun theaterpubliek. Hans Kemeling (Harrie) stortte zich op het bouwen van decors maar Marjolein Meijers (Annie) bleef optreden met onder meer Jan Rot als het duo An en Jan. Toch kon Marjolein geen afscheid nemen van De Berini’s. Ze ging op zoek naar een nieuwe theaterpartner en die vond ze in muzikant en acteur Bob Fosko: een Amsterdammer nog wel!
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.