www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lintje Rob Chrispijn tijdens hommage

Rob Chrispijn heeft een koninkijke onderscheiding ontvangen voor zijn uitzonderlijke verdiensten voor de Nederlandse kleinkunst. Hij ontving tijdens de feestelijke hommage die het Amsterdams Kleinkunst Festival organiseerde.

Chrispijns teksten werden in Theater de Meervaart vertolkt door Herman van Veen, Hans Dorrestijn, Peter Faber, Driek van Wissen, Mylene d’Anjou, Harry Sacksioni, Claudia de Breij, Leoni Jansen, Lenny Kuhr, John Paul Thijssen, Tom Oosterhuis, Sandra van Meegen, Loeki Knol, Henk Temming, Gerard van Maasakkers, Heddy Lester, Frank Affolter, Erik van der Wurff, Alex Roeka, Ensemble Andermans Veren, Chris Pilgram, Theateropleiding Selma Susanna. Zij werden muzikaal begeleid door het orkest, bestaande uit Hubert Heringa, Peter van der Zwaag, Christiaan van Hemert en Jan van Olfen, onder leiding van Martin van Dijk.

Ook werd tijdens deze avond het boek “Nooit zongen vogels harder” officieel ten doop gehouden. Deze bundel met de 100 mooiste liedjes is samengesteld door Kick van der Veer en wordt uitgegeven door Nijgh & Van Ditmar.

Tot slot maakte het Amsterdams Kleinkunst Festival bekend dat de 24e editie van het festival in 2011 zal worden geopend door een hommage aan Gerard Cox. Deze voorstelling vindt plaats in DeLaMar aan het Leidseplein.
www.robchrispijn.nl
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.