nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jan Jaap van der Wal bij Theater Na de Dam

Op 4 mei, aansluitend aan de Dodenherdenking, vindt dit jaar voor de eerste keer Theater Na de Dam plaats. Om 21.00 uur opent een aantal theaters rondom de Dam de deuren voor voorstellingen gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog. Om 23.00 uur is er een ‘late night’ programma in De Brakke Grond waar Jan Jaap van der Wal een bijdrage aan levert.

In het ‘late night’ gedeelte wordt ingegaan op de betekenis, het belang en de toekomst van herdenken. Naast Van der Wal zijn Judith Herzberg en Chris Keulemans te gast. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Voor meer info:
www.theaternadedam.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.