www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nooit vertoond: try-outpodia’s bundelen krachten

Twee try-outpodia, BIES en Club Calotte in Amsterdam, bundelen op 31 mei de krachten en brengen Nooit Vertoond: een bonte avond in de grote zaal van Theater Bellevue. Dat wat de afgelopen jaren niet in de kleine zaal kon, mocht of paste, is nu te zien in de speciaal voor deze gelegenheid in z’n geheel omgebouwde Grote Zaal van Theater Bellevue.

Te gast zijn onder meer: Anne van Rijn (Dames voor na vieren), Katarina Vermeulen, Renee van Bavel, Ralph de Jongh, Jeroen Bouwhuis, Yora Rienstra, Steye, Nathalie Baartman, Mike Meyer en Bart van Helsdingen, Carolien Borgers, Stanley en de Menzo’s, Ernst van der Pasch en Laurens Joensen.

Met muzikale begeleiding van het Open Combo (vaste band van de Open Bak in Theater de Engelenbak o.l.v. Wessel Coppes). De presentatie is in handen van Paulien Cornelisse & Micha Wertheim.

Programmering Daniël van Veen, Eveline Mol, Arend Bouwmeester en Annie Gerritsen.
www.biesbiesbies.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.