nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrechts Cabaret Festival

Van donderdag 3 juni t/m zaterdag 5 juni 2010 zal het 4e Utrechts Cabaret Festival gehouden worden in het Schiller Theater Place Royale in Utrecht. Twaalf cabaretiers (of groepen) van Nederland en België strijden om de Utrechtse Cabaret Wissel Trofee. Daarnaast reikt het publiek de publieksprijs uit.

De 12 deelnemers zijn: Bas Bonthuis (Leiden, 35 jaar), Fee van der Poel (Utrecht, 31 jaar), Wreed Kameraadje (Utrecht, 43 jaar), Hemmo Smit (Rotterdam, 33 jaar), Joris Velleman (Gent – België, 27 jaar), Lieselot van Luyn (Amsterdam, 35 jaar), Lotte Vermeulen (Rotterdam, 25 jaar), Raymon Hofkens (Raamsdonksveer, 29 jaar), Rob Kickert (24 jaar), Bjorn Vanacker en Patrick Heyte (Ieper ­- België, 30 jaar), René Schlijper (’s-Hertogenbosch, 44 jaar) en Martin Borggreve (Hengelo, 42 jaar).

Het cabaretduo Olaf & Jasper, het Belgische cabaretduo Ter Bescherming van de Jeugd en de Belg Ronny Hofenboom waren de eerdere winnaars.
www.utrechtscabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.