www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Greg Giraldo in Vlaanderen

Nog een tip voor de Vlamingen onder de Zwartekat-bezoekers. Op dinsdag 1 juni speelt de Amerikaanse stand-up comedian Greg Giraldo in het Fakkelteater in Antwerpen met als voorprogramma de Vlaamse comedian Xander De Rycke.

Giraldo, hier voornamelijk bekend van de onlangs uitgezonden roasts, speelde op het Amsterdam Comedy Festival en zondagavond in Toomler. De Zwartekat-redactie was in Toomler en na aanvankelijke aarzeling werden we verrast met een sterk optreden van Giraldo die behendig beledigingen afwisselde met observaties en goede interactie met het publiek.

Het Fakkelteater vond dit weekend een mooi moment om de website in de steigers te gooien. Daar is dus momenteel weinig info te vinden. Kaarten zijn 18 euro. Reserveren kan via tel +32 70-246036. Aanrader.

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.