www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Festival CabareteSK stopt

Na 10 jaar stopt de Stichting Kleinkunst Eindhoven met de organisatie van het Festival CabareteSK. Oud-deelnemers als Guido Weijers, Leon van der Zanden, ter Bescherming van de Jeugd en Jeroen Leenders (winnaar Leids Cabaret Festival) hebben hun weg naar het podium gevonden.

De Stichting Kleinkunst is een kleine stichting met voornamelijk vrijwilligers. Om de kwaliteit van het festival te waarborgen moest er een schaalvergroting plaatsvinden waar de mankracht en de uren niet binnen de stichting te vinden waren. Na verschillende vergeefse pogingen om met professionele partners in zee te gaan heeft het bestuur van Stichting Kleinkunst besloten het na een mooie periode van tien jaar te laten bij mooie herinneringen.

De Stichting Kleinkunst beraad zich op nieuwe activiteiten en bedankt de deelnemers, het trouwe publiek, Grand-café Berlage, het Parktheater en Omroep Brabant voor de jarenlange samenwerking.
www.skke.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.