www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voetbalvrije Vrouwen Avond

Vrijdag 25 juni 2010 organiseert het Comedy Café de ‘Voetbalvrije Vrouwen Avond’. Deze stand-up comedy show is speciaal samengesteld voor vrouwen die even genoeg van het WK voetbal hebben.

De avond zal worden afgesloten met de comédienne en oud-Lama Kristel Zweers als headliner. Naast Kristel Zweers, zijn ook de Amerikaanse stand-up comedian Tim Ward, comediénne Joke Sitzen en een special guest van de partij.

Tijdens de Voetbalvrije Vrouwen Avond zal er een cursus: Hoe om te gaan met een voetbalman worden gegeven door de stand-up comedians Wilko Terwijn en Bram van de Velde, zodat de dames in het publiek perfect zijn voorbereid op de oranje gekte van hun partners en mannelijke collega’s op het werk. Aanvang 21.00 uur.
www.comedycafe.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.