www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Steun Het Comité voor Kleinkunst op Twee

Onlangs heeft de omroepraad van Radio 2 besloten om met ingang van 1 september a.s. op de zondag een aantal programma’s van de zender te halen. Behalve het programma ‘Sandwich’ verdwijnen daarmee ook ‘Andermans Veren’, ‘Het Circus Jeroen Bosch’ en ‘Volgspot’. Niet omdat ze te weinig luisteraars trekken, maar omdat de omroepraad wil dat de programma’s van Radio 2 beter aansluiten bij Radio 3. In feite wordt daarmee aangegeven dat de doelgroep te oud is.

Als protest tegen deze plannen en uit verontwaardiging over de arrogantie en minachting voor een grote schare luisteraars die hieraan ten grondslag ligt, is er een comité opgericht: Het Comité voor Kleinkunst op Twee.

Lees verder:
Cabaret en kleinkunst verdwijnt van Radio 2
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.