nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

WK stand-up comedy in Amsterdam

Op 1, 2 en 3 juli organiseert het Comedy Café Amsterdam het eerste ‘WK stand-up comedy’. In totaal zullen 16 landen, waaronder Amerika, Groot-Britannië, Nederland, Portugal, Marokko, Suriname, Nieuw-Zeeland e.a. in het Nederlands- of het Engelstalig strijden om de titel: ‘Wereldkampioen Stand-Up Comedy’.

De stand-up comedians vertegenwoordigen hun land in een knock-outsysteem. Twee stand-up comedians komen tegen elkaar uit en het publiek bepaalt wie er wint. Donderdag 1 juli vinden de achtste finales plaats. Vrijdag 2 juli zijn de kwartfinales en op zaterdag 3 juli worden zowel de halve finales als de finale gespeeld.

Voor meer info:
www.comedycafe.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.