www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Eddie Ifft

een humoristische filmblik over de grens Ook deze zomer gaat Zwartekat bij wijze van vakantie internationaal. Concentreren we ons doorgaans op het Nederlands cabaret, maar onder de titel ‘Zwartekat International’ verleggen we onze aandacht naar het buitenland. Dat doen we dit keer weer met het videokanaal vol buitenlandse videoclips.

Eddie Ifft (1974) is een Amerikaanse stand-up comedian. Na zijn studie vertrok hij naar New York om te werken als stand-up comedian. Ifft reist veel en is voornamelijk actief in Amerika en Australiƫ. In 2004 was hij te zien bij Raymann is Laat en het jaar ervoor was hij al eens te zien op het Comedytrain International Summer Festival. In 2010 speelde hij opnieuw in Toomler en zijn blik op de wereld is sindsdien duidelijk grimmiger geworden. Dat resulteert in harde, cynische grappen.
bekijk de video’s
meer over Eddie Ifft
Zwartekat International

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.