nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

1250ste Open Bak

De Open Bak, het open podium van Theater De Engelenbak in Amsterdam viert in september 2010, na 35 jaar, haar 1250e aflevering. En dat wordt gevierd. In september stellen zes presentatoren uit vijf verschillende tijdsgewrichten stellen hun eigen gedroomde Open Bak samen.

De presentatoren zijn:
di 7 sept Sipko Melissen
wo 8 sept Johan Hoogeboom & Maarten van Roozendaal
do 9 sept Raoul Heertje
vr 10 sept Margôt Ros
za 11 sept Nathalie Baartman

Zij nodigen de gasten van hun keuze uit, waaronder Theo Maassen, Bas Grevelink, Acda en de Munnik, De zusjes Blokhuis, Don Quishocking en Marciano de Vlugt. Coryfeeën van toen, talenten van nu en nieuwkomers.

Voor meer info:
www.engelenbak.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.