nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Iraanse comedian Maz Jobrani naar Nederland

Iraanse comedian Maz Jobrani komt naar Nederland. De in Amerika woonachtige Jobrani speelt op 18 en 19 november in respectievelijk Theater Zuidplein in Rotterdam en het Comedy Theater in Amsterdam.

De in Amerika woonachtige Jobrani was een van de spelers van de Axis of Evil-comedytour. Daarin namen vier van oorsprong Arabische comedians alle vooroordelen op de hak. De DVD is ook in Nederland uitgebracht.

In zijn ‘Brown and Friendly’ tour zal Jorbani volop aandacht besteden aan vooroordelen over Iraniërs en het Midden-Oosten in het algemeen. Hij bespreekt zaken als politiek, afkomst, religie en stereotypen die ons denken dagelijks beïnvloeden. Met zijn internationale comedy tour hoopt hij het Midden-Oosten en het Westen een stuk dichter bij elkaar te brengen.

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon