nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Line-up Wilhelmina Huiskamerfestival

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2010 vindt voor de 5e keer het Wilhelmina Huiskamerfestival plaats.

Professionele artiesten, muzikanten, cabaretiers en theatermakers spelen in verschillende huiskamers in de Wilhelminastraat in Amsterdam. De huiskamers worden speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot kleine intieme theaters.

De line-up is als volgt: Thijs Maas, Pieter Derks, Anne van Rijn (Dames voor na Vieren), Mattijs Verhallen, Carolien Borgers, Renee van Bavel, Dorine Wiersma, Gijs Nillessen, Yora Rienstra, Roel C. Verburg, Emilio Guzman en cabaretduo Ter Bescherming van de Jeugd e.v.a.

Voor meer informatie:
www.huiskamerfestival.nl

Het volledige programma

Vrijdag 3 september 2010
19.00 uur – Opening in Caf

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.