www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis presenteert zich

Maandagavond presenteerde het nieuwe productiehuis Comedyhuis zich aan pers en publiek. Dit collectief rond Utrechtse comedians richt zich op het maken van filmpjes, podcasts en columns, waarbij humor voorop staat.

Comedians Jeroen Pater, Hank, Ramon Kool, Frans van der Groen, Carel Wessels, Soula Noutos en Jurg van Ginkel maken deel uit van het Comedyhuis. Naast de eigen medewerkers is het Comedyhuis ook een samenwerking aangegaan met filmpjesmaker Samanunga.

Op 14 november vindt de derde editie van het Hecklers Comedyfestival plaats in Utrecht, een intitiatief van Jeroen Pater, mede-oprichter van het Comedyhuis. Op meerdere plekken in de Utrechtse binnenstad vinden optredens plaats van o.a. Kristel Zweers, Stefan pop, Adam Fields, Nigel Williams, Rene van Meurs, Roel C. Verburg en Harry Glotzbach.

Aan het eind van de avond werd de nieuwe website gepresenteerd:
www.comedyhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.