www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van Duin onthult borstbeeld Jos Brink

Andre van Duin heeft maandagmiddag het bronzen borstbeeld van Jos Brink onthuld. Het beeld staat in een perkje aan de Groenezoom in Rotterdam-Vreewijk, de buurt waar Jos Brink is opgegroeid. Het borstbeeld is gemaakt door Rien van Galen.

Het beeld is een initiatief van de Vreewijkers Bep en Tinus de Does, die jaren geleden Jos Brink toevallig ontmoette tijdens een excursie door de wijk. Brink is niet alleen opgegroeid in Vreewijk, hij kwam er ook nog regelmatig op bezoek bij z’n tante Annie en oom Roel. De komst van het borstbeeld was mogelijk met steun van onder meer de deelgemeente Feijenoord en woningcorporatie Com.Wonen

De plechtigheid werd ook bijgewoond door de echtgenoot van Jos Brink, Frank Sanders, die sinds 1972 tot aan z’n dood in augustus 2007 een relatie met hem had.
via rijnmond.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.