nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Youp van ’t Hek bij De Wereld Dendert Door.
20 sept 2010
20 sept 2010

Koefnoen
18 sept 2010
18 sept 2010

Neonletters (van de heren van Draadstaal)
17 sept 2010
17 sept 2010

Horace Cohen blijkt al sinds enige tijd voor de Joodse Omroep het programma Witz te presenteren. “Een witz is een grap, een mop en staat voor Joodse humor, met die speciale mengeling van gein, tragiek en wijsheid. Cohen presenteert de leukste fragmenten van Joodse comedians, oud en nieuw, uit binnen- en buitenland. Van de oer-Hollandse Max Tailleur en de Amerikanen Jerry Seinfeld en Jackie Mason tot de typisch Britse komiek Ian Stone.”
Witz – afleveringen

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.