nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Breij en Cornelisse winnen VSCD Cabaretprijzen

Zondagavond 26 september werden in De Kleine Komedie te Amsterdam de VSCD Cabaretprijzen 2010 uitgereikt. Claudia de Breij kreeg de Poelifinario voor haar programma Hete Vrede uit handen van Gerard van Maasakkers. Paulien Cornelisse won Neerlands Hoop als veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Alle genomineerden werden dit jaar gepromoot door vrienden, bekenden. Voor Eric van Sauers was dat Hans Sibbel, Frans van Deursen voor Zijlstra, Jurriaan Rood voor Kamps en Kamps, (regisseur) Pieter Tiddens voor Mike en Thomas, Gerard van Maasakkers zong voor Claudia de Breij, Thomas Verbogt pleitte voor Marc-Marie Huijbregts, Aafke Brandt Corstius voor Paulien Cornelisse en een complete Surinaamse band voor Roue Verveer. Voor Jeroen van Merwijk had de organisatie niemand bereid gevonden en dus deed die dat zelf maar. Het was een erg geslaagde manier om de genomineerden onder de aandacht te brengen.

Zwartekat.nl was aanwezig en via twitter werd op de voorpagina live verslag gedaan van de uitreiking.
Juryrapport VSCD Cabaretprijzen 2010

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.