nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Begijn Le Bleu, Diederik van Vleuten, Gino Sancti

Op 12 november 2010 is de voorstelling ‘Flamingo’s in de polder’ van de Vlaamse cabaretier Begijn Le Bleu te zien op de Vlaamse zender Canvas. In deze voorstelling wordt Begijn Le Bleu met flinke tegenzin meegesleurd naar de rand van de samenleving.

Dinsdag 19 oktober besteedt Opium TV aandacht aan de voorstelling ‘Daar werd wat groots verricht’ van Diederik van Vleuten. Naast beelden uit de voorstelling wordt ook een eerder opgenomen interview met Diederik uitgezonden. Kasper van Kooten bezocht onlangs de voorstelling en laat de kijker van Opium TV weten wat hij ervan vond. Nederland 2, 20.50 uur.

Op 19 november zendt Canvas de voorstelling ‘VIP’ van het Vlaamse cabaretduo Gino Sancti uit.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon