nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Dara Faizi wint GSCF

Vrijdagavond heeft Dara Faizi zowel de jury- als publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen. De andere finalisten waren het trio Malt (Philip Wynands, Stijn Jonasse en Coen van Hessen) en Maartje & Kine. De Karakterprijs ging naar Bart Melief, die buiten de finale bleef.

Faizi (1988) is al relatief ervaren als comedian. Hij was lid van het comedygezelschap Comedy Explosion, in 2007 won hij het Griffioen Cabaret Festival en hij was correspondent in het satirische tv-programma De Nieuwste Show.

In mei ging de 24e editie van het GSCF van start met de audities in Amsterdam en Groningen. Dara Faizi, Malt, Maartje & Kine, Bart Melief, Felix Heezemans, Gijs Deckers werden geselecteerd als halve finalisten. Vervolgens kregen zij workshops en try-outs aangeboden om hun programma’s te vervolmaken.
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.