nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Katinka Polderman, Javier Guzman, Kommil Foo, Micha Wertheim

Het tv-programma Vrouw zkt kunst komt uit bij Katinka Polderman.
11 nov 2010
11 nov 2010
reportage op youtube

Ronald Giphart heeft het in zijn boek ‘IJsland’ over de cabaretier Giph die zijn gevoel voor humor kwijt is. Als tekstschrijver vergezelt hij de komische gebroeders Ludo en Egon op hun theatertour. Na de zesde tournee raken de drie mannen behoorlijk op elkaar uitgekeken. Die verhaallijn blijkt voort te komen uit een ontmoeting met de Vliegende Panters, vertelt Giphart in De Wereld Dendert Door.
9 nov 2010

Javier Guzman was te zien in het tv-programma De Wandeling.
5 nov 2010
5 nov 2010

Kommil Foo bij KeK van RTV West.
4 nov 2010
reportage op youtube

Micha Wertheim in een nieuwe serie van de beeldend kunstenaars Lernert & Sander. In de serie denken elf kunstenaars hardop na over tijdverdrijf en de kunst van het niet concentreren. Ook Micha Wertheim heeft er, ondanks zijn eigen zolder, wel eens last van. In deze aflevering vertelt Micha over die zolder en de deadline die hij niet haalde, omdat hij kanker had.
Sorry, maar ik heb kanker – Micha Wertheim

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.