www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jurk annuleert opvoeringen Avondjurk (2)

Vorige week besloten Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven 27 voorstellingen van hun uitverkochte theatertour te annuleren. De Volkskrant bericht nu dat dit zonder overleg met de theaters is gebeurd. De theaters zijn boos. Van Koningsbrugge weerspreekt via Twitter de strekking van het artikel.

Directeur Vivienne Ypma van De Kleine Komedie noemt de afgelasting “volstrekt ongemanierd”. “Volgens mij zijn ze bij de boeking nogal opportunistisch te werk gegaan, zo van: we boeken die theaters gewoon en als we dan tv-werk hebben, dan zien we wel weer. Bij echte overmacht of ziekte doen wij niet moeilijk, maar dit laat ik niet zomaar passeren.”

Ypma onderhandelt namens de andere theaters met boekingskantoor Agents After All Theater over een oplossing. Dirk Heeres van AAA Theater zegt tegen de Volkskrant: “Ik geef toe dat de communicatie niet de schoonheidsprijs verdient, maar we hebben de intentie om de voorstelling volgend seizoen alsnog te laten spelen. Maar: als je wilt dat je voorstellingen altijd doorgaan, moet je een bioscoop beginnen.”
Volkskrant: Neonlettersduo laat zalen in de kou staan

Via Twitter beklaagt Van Koningsbrugge zich over het artikel in de Volkskrant. “Check eerst effe op onjuistheden bij ons! Niets in dit artikel is waar!” Hij geeft aan dat vandaag de juistheden naar buiten worden gebracht.
Twitter-bericht 1
Twitter-bericht 2
Twitter.com/eenjurk

Categorie: Afgelasting | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.