www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jurk annuleert opvoeringen Avondjurk (3)

Na het artikel in de Volkskrant over geannuleerde voorstellingen van Jurk hebben Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven een verklaring op hun website geplaatst.

“(..) Door een fout bij Agents After All Theater zijn er meer speeldata aan de theaters toegezegd dan dat er in de agenda van het succesvolle duo paste. JURK! betreurt het dat zowel de fans als theaters door deze onzorgvuldigheid zijn gedupeerd. Van Koningsbrugge en Van de Ven kunnen niet genoeg benadrukken dat ‘ze niet zomaar voorstellingen ‘cancelen’ zoals in de Volkkrant werd gesuggereerd.”

“Het is zeker niet zo dat we de voorstellingen zouden hebben geschrapt omdat we iets voor tv konden doen,” aldus Dennis van de Ven. ,,Als wij afspraken maken komen we ze na! In dit geval heeft het boekingskantoor echter afspraken namens ons gemaakt zonder te checken of we beschikbaar waren.”

In de verklaring wordt ook gesteld dat er vooralsnog geen vervangende data komen voor de afgezegde optredens. Bezoekers kunnen via het theater hun geld terug krijgen.
www.eenjurk.nl

Categorie: Afgelasting | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.