nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers 3e ronde Concours om de Wim Sonneveldprijs

De kandidaten voor de derde ronde van het Concours om de Wim Sonneveldprijs zijn bekend: Gijs Geurtsen, Kabaret in Quartet, Louise Korthals, Erris van Ginkel, Luc Onderbeke en Jack Wijekamp, Poolvogel, Hermitage, Merel Moistra en Roger et Simone.

Zij spelen in de derde en laatste voorronde. Deze vindt in januari plaats op Texel, in het theater Klif 12 in Den Hoorn. Tijdens de laatste voorronde spelen de 9 kandidaten allemaal een half uur, waarna de halve finalisten bekend worden gemaakt.

Meer info:
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.