www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

NK Cabaretgezelschappen in De Kleine Komedie

In 2011 organiseert De Kleine Komedie voor de eerste keer in de geschiedenis het Nederlands Kampioenschap Cabaretgezelschappen. Van dinsdag 14 t/m zaterdag 18 juni strijden groepen van toen en nu mee, door hun eigen favoriete scènes en die van anderen te spelen. Als deelnemende teams hebben zich inmiddels, onder voorbehoud, ingeschreven: Frisse Jongens, Mike & Thomas, Lebbis & Jansen, Droog Brood, Waardenberg & De Jong, NUHR, Kommil Foo, Gijs Scholten van Aschat & Pierre Bokma en Plien & Bianca.

Het NK Cabaretgezelschappen is er niet alleen voor de finale. Juist in de voorrondes zie je de leukste wedstrijden, de mooiste acties en de vuilste overtredingen. De wedstrijden bestaan uit het spelen van eigen sc

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.