www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorstelling Albert Mol uitgesteld

De première van het toneelstuk over Albert Mol gaat niet door, meldt De Gelderlander. De Arnhemse producent Colline Theaterproducties heeft geconcludeerd dat het stuk ‘Retourtje Mol’ nog niet af is. Daarom is besloten de voorstelling van morgen in Schouwburg Arnhem uit te stellen.

In Retourtje Mol speelt acteur Bert Wagenaar van Kreveld scènes uit het kleurrijke leven van Mol (1917-2004), actief als acteur, danser, cabaretier en schrijver. Wagenaar speelt in totaal vijf verschillende personages. De makers verwachten nog drie weken nodig te hebben om een goed stuk te kunnen maken.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.