nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marathon-benefiet voor Het Perron

Op 12 en 13 februari 2011 vindt in Het Perron, het try out podium in de Amsterdamse Jordaan, een benefietweekend plaats. Alle artiesten nemen geheel belangeloos deel. Maarten van Roozendaal, Theo Nijland, Jochem Myjer, Angela Groothuizen, Mylou Frencken, Peer Mascini en nog 78 andere grote artiesten presenteren zich verdeeld over 2 dagen, 24 uur lang op het toneel van Het Perron.

Na 9 jaar intensief gebruik is het theater toe aan een forse opknapbeurt. Allereerst moet er een nieuwe piano komen. Helaas ontbreekt het geld en de recente politieke ontwikkelingen maken dat je creatief moet zijn om kwaliteit te kunnen blijven bieden voor de performer en haar publiek. Dus hebben de artiesten zelf het heft in handen genomen en het benefietweekend georganiseerd. Precies zoals de politiek het graag ziet.

Zaterdag 12 februari van 12.00 tot 23.00 uur, zondag 13 februari van 10.00 tot 23.00 uur. Voor meer info:
www.hetperron.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.